ARMANI MY WAY - UN NOU PARFUM, UN NOU CONCEPT

Dupa liniile de succes pentru femei Armani "Si" si "Acqua Di Gioia", universul Giorgio Armani deschide o noua era cu un nou concept "My Way"!

Noul parfum de dama Giorgio Armani, MY WAY este o invitatie de a va extinde orizonturile si de a trai experiente semnificative, calatorind in intreaga lume. Parfumul elegant, floral, surprinde emotia, experientele si intalnirile ce dau nastere unor conexiuni autentice.

 

MY WAY este parfumul descoperirilor, dedicat femeii independente, elegante si autentice. Extrem de feminin, este o intalnire a ingredientelor prelucrate in mod sustenabil. Notele de top, bergamota si floarea de portocal din Egipt, sunt un duo luminos si vibrant. Ele sunt completate cu un buchet floral amplificat de tuberoza si iasomie din India – acestea fiind notele de mijloc. In cele din urma, compozitia este conturata de notele de baza, lemnul de cedru vibrant din Virginia, vanilia senzuala din Madagascar si moscul alb.

Sticla incaptureaza intreaga lume. Este un talisman ce pastreaza combinatia de ingrediente atent alese iar capacul este o metafora a globului pamantesc. Albastrul este culoarea universala care ne uneste pe toti, inspirat din culoarea emblematica si atemporala a creatiilor vestimentare Giorgio Armani. Sticla prezinta un inel auriu, cu semnatura Giorgio Armani, simbol al unei cai unice, marcata de fiecare intalnire semnificativa de-a lungul calatoriei noastre. Sticla acestui parfum elegant permite reincarcarea lui cu ajutorul formatului de rezerva usor de folosit.

Parfumul cuprinde gramajele de 30, 50 si 90 de ml reincarcabile si rezerva de 150ml.

Toate experientele noastre ne definesc. Descoperiti noi orizonturi, nu va limitati! Descoperiti cine sunteti cu adevarat cu parfumul My Way!

 

"Calatoria si descoperirea culturilor este o mare oportunitate: deschide mintea si largeste orizonturile." G. Armani.