Casa Armani celebreaza 10 ani de la infiintarea colectiei di Gioia, mai exact lansarea parfumulu Acqua din Gioia, in iunie 2010. Acqua d Gioia este o relansare a vechiului parfum Acqua di Gio pentru femei, aparut in 1995, fiind creat ca perechea ideala pentru Acqua Di Gio de barbati. Mult timp cele doua parfumuri au creat o legatura frumoasa, pana in 2010 cand s-a hotarat la relansarea lui fiind transformat intr-un parfum la fel de fresh dar cu arome fructate.

Acqua Di Gioia apa de parfum pentru femei deschide deci o noua era a Casei Armani. Notele, designul sticlei, culoarea au avut in continuare ca influente Marea Mediterana, fiind sursa principala a lui Armani in crearea parfumurilor proaspete. De-a lungul anilor au aparut numeroase editii limitate cu diferite influente, in functie de perioada in care s-au lansat.

Ocean di Gioia a venit fix la 10 ani de la lansarea colectiei di Gioia, fiind un omagiu aduc oceanului si vietatilor acestuia. Parfumul floral se construieste in jurul notelor oceanice, cu o inima florala de iasomie, lacramioare si trandafir, avand la baza o tenta lemnoasa de mosc si lemn de santal. Designul este acelasi pentru toate parfumuri Di Gioia: simplu si elegant, avand diferita doar culoarea. Ocean din Gioia este de culoare albastru deschis, cristalin, iar capacul este in forma de piatra pretioasa.

Este special creat pentru tine, femeia activa si plina de viata!