Va rugam sa va confirmati acordul cu privire la Termeni si conditii

Vrei sa vorbim despre asta?

Luni - Vineri 09:00 - 17:00 info@beautymania.ro

Real Techniques Miracle Complexion Sponge + Miracle Powder Sponge 2xBurete Machiaj

în stoc
Rating:
% of 100
48,90 RON

Real Techniques Beauty Blender Miracle Complexion contine 2 bureti multifunctionali, ideali pentru aplicarea texturilor lichide sau cremoase. Inainte de folosire inmuiati buretele in apa apoi stoarceti foarte bine pana ramane doar umed. Astfel textura lichida nu va fi absorbita de buretel si nu se va irosi. se recomanda schimbarea buretelui la maxim 3 luni de la prima utilizare.

Nu contin latex.

2 buretei multifunctionali, ideali pentru aplicarea texturilor lichide sau cremoase.


Brandul Real Techniques a fost lansat în 2011 de catre Samantha & Nicole Chapman si a avut succes imediat. Sam & Nic au avut încă din copilarie o puternica afinitate pentru produsele cosmetice, au crescut in lumea machiajului, matusa lor fiind make-up artist pentru mari personalitati din Londra. 

Folosirea instrumentelor potrivite este unul din cele mai importante lucruri din spatele unui machiaj perfect. Periile Real Techniques imbina materiale high-tech cu formele inovatoare, pentru a obtine cu usurinta un machiaj reusit. Sunt realizate din peri sintetici foarte moi care sunt tesiti manual. 

Colectia Real Techniques by Sam&Nic cuprinde produse de inalta calitate pentru machiaj: pensule, o gama larga de buretei dar si produse de complementare pentru curatare sau intretinere. 

Scrie o recenzie
Opinia taReal Techniques Miracle Complexion Sponge + Miracle Powder Sponge 2xBurete Machiaj
Scorul tau