Va rugam sa va confirmati acordul cu privire la Termeni si conditii

Vrei sa vorbim despre asta?

Luni - Vineri 09:00 - 17:00 info@beautymania.ro

Cadou produs de ingrijire Mauboussin

Primesti gratuit esantionul Lancome Genifique 1ml orice comanda plasata

cadou Armani Si Passione 15ml

Carolina Herrera Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Apa de Parfum 100ml

în stoc
Rating:
% of 100
534,91 RON

Noul parfum bărbătesc BAD BOY Cobalt de la Carolina Herrera oferă un acord electrizant dualității bărbatului modern  – conceptul fiecărui parfum BAD BOY – în timp ce sărbătoreşte fraternitatea, inspirându-se din puterea cobaltului și din nuanța sa pigmentată puternic. O fuziune sexy de minerale și prospețime sălbatică, această apă de parfum energizantă și complexă oglindeşte personalitatea Bad Boy în cel mai elegant mod, inspirat să fie mereu el însuși, încrezător că orice este posibil alături de prietenii săi de încredere.

 BAD BOY Cobalt ofea un acord electrizant dualitatii barbatului modern


Noul parfum bărbătesc BAD BOY Cobalt de la Carolina Herrera oferă un acord electrizant dualității bărbatului modern – conceptul fiecărui parfum BAD BOY – în timp ce sărbătoreşte fraternitatea, inspirându-se din puterea cobaltului și din nuanța sa pigmentată puternic. O fuziune sexy de minerale și prospețime sălbatică, această apă de parfum energizantă și complexă oglindeşte personalitatea Bad Boy în cel mai elegant mod, inspirat să fie mereu el însuși, încrezător că orice este posibil alături de prietenii săi de încredere.

BAD BOY Cobalt este un parfum energizant al contrastelor. Notele de top de piper roz ofera o deschidere proaspată şi aromată, potenţată de o inimă florală, dar masculină, de muşcată. Accentele minerale ale acordului de trufă din bază sunt revigorate de notele de lemn de stejar și infuzate cu vetiver din surse etice și lemn de cedru sexy.

Îndrăzneț și magnetic, BAD BOY seduce și captivează cu viteza și precizia fulgerului. Surprinzător, elegant, puternic și sexy, BAD BOY este un parfum al contrastelor. Elementele de lumină şi ȋntuneric se atrag și se ȋnvăluie pentru a crea o dualitate energizantă care reflectă personalitatea unică și complexă a bărbatului modern.

Mai multe informații
Anul aparitiei 2022
Scrie o recenzie
Opinia taCarolina Herrera Bad Boy Cobalt Apa de Parfum 100ml
Scorul tau