Va rugam sa va confirmati acordul cu privire la Termeni si conditii

Vrei sa vorbim despre asta?

Luni - Vineri 09:00 - 17:00 info@beautymania.ro

Politica de retur

BeautyMania.ro respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ce confera cumparatorului dreptul ca in termen de 14 zile de la primirea tuturor produselor cumparate sa le returneze fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Conform prevederilor acestei ordonante, produsele pot fi returnate numai daca sunt in aceeasi stare in care au fost livrate, inclusiv ambalajul.

Nu se accepta pentru returnare produsele care au fost incercate, consumate, cu ambalajul desfacut sau desigilat sau care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, etc. 

 Daca vrei sa returnezi un produs, te rugam iei aceasta decizie inainte de a-l deschide/desigila/utiliza. Dreptul de a face retur, prevazut la articolul 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014, exista pentru a-ti permite sa examinezi produsul asa cum ai face-o intr-un magazine si nu pentru a-ti oferi 14 zile de utilizare gratuita. Te rugam  sa ai in vedere ca nu se accepta returul daca produsele sunt testate/incercate.

Daca in cadrul procedurii de verificare se depisteaza  ca ele au fost desfacute si probate, returul nu va fi acceptat. Aceste produse iti  vor fi returnate prin curier, cu plata ramburs. PRODUSELE COMERCIALIZATE ONLINE NU SUNT TESTERE, de aceea te rugam sa ai in vedere sa iti alegi exact nuanta potrivita/produsul dorit.

Desi o parte din produsele comercializate de noi nu sunt sigilate, te informam ca ele asa vin de la producator si sunt expediate in aceeasi forma.


Daca doresti sa returnezi un produs achizitionat de pe www.beautymania.ro, te rugam sa urmezi umatorii pasi:

Pasul 1. Informeaza-ne cu privire la intentia de a returna produsul achizionat

  • Poti face acest lucru printr-un email la info@beautymania.ro cu subiectul "cerere de retur" prin care sa ne informezi cu privire la solicitarea de retragere din contract. Te rugam sa specifici numele complet si corect, adresa de e-mail folosita la inregistrarea contului, numarul comenzii, numarul facturii si data emiterii;
  • Telefonic, la numarul 0744670151, iar operatorii nostri iti vor oferi infomatii cu privire la pasii pe care trebuie sa ii urmezi;
  • Poti completa formularul de retur pe care il gasesti aici iar apoi sa il trimiti la info@beautymania.ro.

Te rugam sa ne informezi cu privire la optiunile de retur, si anume daca doresti sa inlocuiesti produsul cu un altul existent in stoc sau daca doresti sa iti returnam contravaloarea produsului. In cazul in care doresti sa primesti contravaloarea produsului, te rugam sa ne trimiti un cont IBAN in lei pentru returnarea sumei. In maxim 48 de ore te vom contacta prin e-mail sau telefonic pentru a confirma procedura de retur, in cazul in care cererea indeplineste conditiile obligatorii de aplicare pentru produsele achizitionate.

Pasul 2.  Pregateste coletul

In aceeasi zi iti vom trimite curierul pentru a ridica coletul. Conform Ordonantei de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, vei suporta costurile de transport.

ATENTIE: Coletele expediate cu plata transportului la Beauty Mania vor fi refuzate!

Coletul va contine produsul pe care doresti sa il returnezi, ambalat corespunzator in bula protectoare, pentru a nu se deteriora pe parcursul transportului, intr-o cutie inchisa cu banda adeziva. De asemenea, te rugam sa returnezi produsul impreuna cu documentele insotitoare. Daca ai beneficiat de produse promo sau cadou, va trebui sa le  returnezi si pe acestea in stare intacta. Ataseaza in colet si cererea de retur completata si semnata.

Nu se accepta retururi efectuate prin Posta Romana sau Prioripost!

Nu uita sa specifici ca plata transportului se face la expeditor, coletele cu plata transportului la destinatar vor fi refuzate.

 

Pasul 3. Ridicarea coletului

Vei fi contactat in aceeasi zi sau in ziua imediat urmatoare de catre curier. Va trebui sa achiti contravaloarea expedierii si sa trimiti coletul la urmatoarea adresa:

S.C. BEAUTY MANIA S.R.L.

Iasi, Str. Gheorghe Ghibanescu, nr. 2A

Numar contact: 0744670151

 

Pasul 4. Receptia cantitativa si calitativa a produselor returnate

Dupa ce coletul a ajuns la noi, el va fi repartizat departamentui responsabil de receptia cantitativa si calitativa a produselor returnate. Te asiguram ca acest pas este atent supravegheat si monitorizat. In cadrul acestei etape vom verifica daca produsul returnat indeplineste conditiile de retur. Daca produsul returnat nu indeplineste criteriile de mai sus, el iti va fi reexpediat, costul transportului fiind in sarcina ta. Te vom contacta telefonic sau prin email pentru a-ti aduce la cunostinta rezultatele finale constatate in maxim 48 de ore de la primirea produsului.

Pasul 5. Iti restituim banii sau iti inlocuim produsul

Daca ai optat pentru rambursarea sumei iar produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom vira banii in contul specificat de tine in formularul de retur. Banii vor fi vizibili in contul tau in maxim 14 zile calendaristice din momentul in care produsul ajunge fizic la noi.

In cazul in care doresti inlocuirea produsului, iar acesta indeplineste coditiile de retur, te vom contacta in cel mai scurt timp in vederea inlocuirii si expedierii noului produs. Costul transportului pentru expedierea produsului dorit este in sarcina ta, daca comanda nu indeplineste conditiile de valoare pentru a beneficia de transportul gratuit.

NOTA. Politica de retur se refera la achizitiile online. Magazinele fizice Beauty Mania au o politica diferita, conform legii, afisata in magazin.

Iti multumim pentru intelegere!