Va rugam sa va confirmati acordul cu privire la Termeni si conditii

Vrei sa vorbim despre asta?

Luni - Vineri 09:00 - 17:00 info@beautymania.ro

Stiati ca ... ?

Parfumul Angel al Casei Thierry Mugler a reinnoit genul parfumurilor orientale cu notele lui gurmande furnizate de fructe, caramel si ciocolata si nu de flori?

Yves Saint Laurent a vrut sa evoce spiritul misterios si exotic al Chinei imperiale, creand parfumul imaginar al imparatesei Chinei: Opium?

Kenzo pour Homme este primul parfum masculin cu note marine?

Numele parfumului Casei Carolina Herrera 212 este inspirat de prefixul Manhattanului?

Numele Casei Escada provine de la numele unui cal de curse?

Simbolul Casei Trussardi este ogarul afgan?

Parfumurile in editii limitate de vara sunt recomandate a fi folosite doar vara?

Parfumul Angel al Casei Thierry Mugler a reinnoit genul parfumurilor orientale cu notele lui gurmande furnizate de fructe, caramel si ciocolata si nu de flori? Parfumierul Olivier Cresp a riscat imens cu acest parfum si a castigat. Angel reinvie gustarile din copilarie si vata de zahar, ciocolata si caramel.

Yves Saint Laurent a vrut sa evoce spiritul misterios si exotic al Chinei imperiale, creand parfumul imaginar al imparatesei Chinei: Opium? Numele lui, sinonim cu al drogului si al dependentei a avut efectul unei bombe. Sloganul parfumului: "Pentru cele care se daruiesc spiritului Yves Saint Laurent".  Nota orientala este data de smirna, vanilie si rasini. In miezul parfumului persista trandafirul si iasomia de Sambac.

Kenzo pour Homme este primul parfum masculin cu note marine? Aroma iodata aminteste de stridii si picaturi de ploaie. Cedrul si pinul silvestru, note de lemn alb, se impletesc armonios cu notele de mirodenii precum cimbrisor, salvie, cuisoare si nucsoara.

Numele parfumului Casei Carolina Herrera 212 este inspirat de prefixul Manhattanului? Un parfum pentru o persoana moderna, cosmopolita, increzatoare si stilata.

Numele Casei Escada provine de la numele unui cal de curse? Escada care in portugheza inseamna "scara", era un cal pur sange irlandez, pe care fondatorii casei (Margaretha si Wolfgang Ley) au pariat la o intrecere. Calul a castigat spre marea bucurie a celor doi.

Simbolul Casei Trussardi este ogarul afgan? Un simbol al agilitatii si energiei.

Parfumurile in editii limitate de vara sunt recomandate a fi folosite doar vara? Parfumurile Summer Edition se gasesc in varianta apa de toaleta si sunt special create pentru a fi folosite doar vara. Au o concentratie mica de alcool, iar pielea nu va suferi in contactul cu razele soarelui. Deoarece mirosul se intensifica la caldura, parfumurile in editii limitate de vara se bazeaza pe note proaspete de citrice, note verzi, marine sau note de gheata. Se identifica usor deoarece ambalajele sunt in culori deschise, specifice verii. Si pentru ca marile case isi respecta clientii, parfumurile de vara se gasesc in cantitati mari de 75, 100 sau 125 ml.