Va rugam sa va confirmati acordul cu privire la Termeni si conditii

Vrei sa vorbim despre asta?

Luni - Vineri 09:00 - 17:00 info@beautymania.ro

Cum cumpar?

Stimate Client,

Poti cumpara din magazinul nostru online si fara a te autentifica/inregistra. Indiferent de metoda aleasa (Crearea unui cont iti aduce avantajul ca vei avea un istoric al comenzilor efectuate pe site si vor fi pastrate datele de livrare astfel incat nu vei fi nevoit de fiecare data cand cumperi sa le inserezi. De asemenea, poti fi informat despre promotiile si reducerile noastre pe adresa ta de email) iata care sunt pasii:

Selecteaza produsul sau produsele dorite prin apasarea butonului Adauga in cos. Vei vizualiza produsele selectate in cos, curierii cu care lucram, iar daca beneficiezi de un cupon de discount vei putea introduce codul corespunzator pentru a beneficia de reducere. Tot la acest pas vei cunoaste pretul cu tva al produselor comandate. Butonul Spre finalizarea comenzii  te va duce in Pasul Metoda de cumparare unde vei putea opta:

a) sa cumperi fara sa te inregistrezi

b) sa te inregistrezi in aceasta etapa

c) sa te autentifici (daca ai creat deja cont pe siteul nostru)

Daca ai optat pentru varianta a) Sa cumperi fara sa te inregistrezi apasa butonul Continua  ce te va duce in Pasul Informatii de facturare unde va trebui sa inserezi datele cerute in formular. Datele marcate cu steluta rosie sunt obligatorii. Daca optezi pentru ca livrarea sa se efectueze la adresa de facturare vei trece direct la Pasul Metoda de livrare prin apasarea butonului Continua .  Daca doresti ca livrarea sa se efectueze la alta adresa decat cea de facturare selecteaza butonul Livrare la o adresa diferita, iar apoi apasa butonul Continua pentru a trece la Pasul Informatii de livrare unde va trebui sa inserati datele de livrare dorite. In Pasul Metoda de livrare poti selecta curierul/tariful dorit. Este obligatoriu sa alegi una din variante pentru a putea apasa butonul Continua . Pasul Metoda de plata iti permite sa optezi pentru variantele noastre de achitare a comenzii. Selecteaza metoda de plata si alege butonul Continua. Vei afla un rezumat al comenzii tale (produsul comandat, pretul final si adresa de livrare. Daca totul este in regula apasa butonul "Finalizarea comenzii". Mesajul: "Comanda ta a fost receptionata. Iti multumim pentru comanda facuta! Numarul comenzii este: ............................ Vei primi un e-mail cu confirmarea comenzii si un numar de urmarire a acesteia." indica faptul ca ai trimis comanda catre noi.

Daca ai optat pentru varianta b) sa te inregistrezi in aceasta etapa apasa butonul Inregistreaza-te si apoi butonul Continua. In Pasul Informatii de facturare unde va trebui sa inserezi datele cerute in formular si, bineinteles, datele de autentificare pentru accesul in contul de pe siteul nostru. Datele marcate cu steluta rosie sunt obligatorii. Daca optezi pentru ca livrarea sa se efectueze la adresa de facturare vei trece direct la Pasul Metoda de livrare prin apasarea butonului Continua. Daca doresti ca livrarea sa se efectueze la alta adresa decat cea de facturare selecteaza butonul Livrare la o adresa diferita, iar apoi apasa butonul Continua pentru a trece la Pasul Informatii de livrare unde va trebui sa inserati datele de livrare dorite. In Pasul Metoda de livrare poti selecta curierul/tariful dorit. Este obligatoriu sa alegi una din variante pentru a putea apasa butonul Continua. Pasul Metoda de plata iti permite sa optezi pentru variantele noastre de achitare a comenzii. Selecteaza metoda de plata si alege butonul Continua. Vei afla un rezumat al comenzii tale (produsul comandat, pretul final si adresa de livrare. Daca totul este in regula apasa butonul "Finalizarea comenzii". Mesajul:"Comanda ta a fost receptionata. Iti multumim pentru comanda facuta! Numarul comenzii este: ............................ Vei primi un e-mail cu confirmarea comenzii si un numar de urmarire a acesteia." indica faptul ca ai trimis comanda catre noi.

Daca ai optat pentru varianta c) sa te autentifici (daca ai creat deja cont pe site-ul nostru) va trebui sa inserezi adresa de email si parola cu care te-ai inregistrat. Vei fi directionat direct catre Pasul Informatii de facturare unde va trebui sa inserezi datele cerute in formular. Datele marcate cu steluta rosie sunt obligatorii. Daca optezi pentru ca livrarea sa se efectueze la adresa de facturare vei trece direct la Pasul Metoda de livrare prin apasarea butonului Continua.  Daca doresti ca livrarea sa se efectueze la alta adresa decat cea de facturare selecteaza butonul Livrare la o adresa diferita, iar apoi apasa butonul Continua pentru a trece la Pasul Informatii de livrare unde va trebui sa inserati datele de livrare dorite. In Pasul Metoda de livrare poti selecta curierul/tariful dorit. Este obligatoriu sa alegi una din variante pentru a putea apasa butonul Continua. Pasul Metoda de plata iti permite sa optezi pentru variantele noastre de achitare a comenzii. Selecteaza metoda de plata si alege butonul Continua. Vei afla un rezumat al comenzii tale (produsul comandat, pretul final si adresa de livrare. Daca totul este in regula apasa butonul "Finalizarea comenzii". Mesajul: "Comanda ta a fost receptionata. Iti multumim pentru comanda facuta! Numarul comenzii este: ............................ Vei primi un e-mail cu confirmarea comenzii si un numar de urmarire a acesteia." indica faptul ca ai trimis comanda catre noi.

Pentru orice informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic la numarul 0744670151 sau prin email la adresa info@beautymania.ro.

 

Va dorim cumparaturi placute!

Echipa Beauty Mania